چه درمان می تواند GFR سطح در بیماری کلیه را بهبود بخشد

چه درمان می تواند GFR سطح در بیماری کلیه را بهبود بخشد

چه درمان می تواند سطح GFR در بیماری های کلیوی را بهبود بخشد؟ GFR داده ضروری برای محاسبه عملکرد کلیه باقی مانده است. تحت شرایط عادی، GFR است حدود 125 میلی لیتر / دقیقه / 1.73m2 هنگامی GFR می شود کمتر به طور فزاینده، شما ممکن است از آسیب کلیوی رنج می برند. بنابراین به طور مداوم GFR کاهش معنی توابع به طور فزاینده کاهش کلیوی.

چرا بیماران مبتلا به بیماری کلیوی در مورد سطح GFR خود را نگران؟

با توجه به GFR، بیماری مزمن کلیه را می توان به 5 مرحله تقسیم شده است. GFR آینه برای گلومرول است. گلومرول ساختار اصلی برای فیلتر کردن خون و حفظ زندگی روزانه ما است. هنگامی که GFR کاهش می دهد به طور فزاینده، بیماران مشکلی در گلومرول است. گلومرول کار می کند تا به عنوان ناکارآمدی منجر به رسوب مواد سمی در منطقه کلیوی، که باعث آسیب کلیوی و سازگار به ارمغان می آورد بسیاری از نشانه های آشکار. بنابراین، بسیاری از بیماران شور و شوق به جستجو برای درمان به درمان GFR به طور مداوم کاهش.

چه درمان می تواند سطح GFR در بیماری های کلیوی را بهبود بخشد؟

داغ فشرده درمان بر اساس داروهای چینی، که طبیعی، راحت و عوارض جانبی کمتری دارند است.

ما نیاز به پیدا کردن BL 23 طحالی است، که یک دسترسی ویژه برای داروهای چینی. درمان ما از طریق با اجتناب از به صورت خوراکی مصرف داروهای چینی را بشکند. با دسترسی ویژه و ماشین آلات اسمز، از داروهای چینی پردازش به گام کلیه وارد به گام در نتیجه ارائه تغذیه و دیگر مواد مفید است.

داغ فشرده درمان رفتار GFR به طور مداوم کاهش در دیدگاه های زیر است:

از بین بردن استاز: به بطور منظم احساس بار بر روی کلیه

تنظیم سیستم های خون: برای اطمینان از ضایعات خارج از بدن و دور از عوارض دیگر.

تعمیر آسیب کلیه: آسیب به گلومرول می توان به برخی درجه خاصی درمان می شود.

بازیابی عملکرد کلیه: وقتی عملکرد کلیه را بهبود بخشد، GFR و به طور مداوم کاهش می تواند درمان شود.

اگر شما نیاز به هر گونه کمک در درمان بیماری کلیه و یا می خواهید برای بهبود سطح GFR، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 بهمن 1394 | نظرات ()